ForumTurkiye
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
ForumTurkiye

ForumTurkiyeye Turkiyenin Bulustugu Forum

AnasayfaAnasayfa  Anadolu Liseleri Forumu Empty  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Hoşgeldiniz
Sitemize Hoşgeldiniz....
Sitemiz Birçok Misyonu Taşırken, Eğlendirmeyi de Unutmayan Hoşça Vakit Geçirebileceğiniz, Yararlı Bilgilere ve Verilere Ulaşabilceğinizi Bir Paylaşım Sitesidir...
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Kasım 2024
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
TakvimTakvim
Saat

Tıklama Sayacı
Milliyet Haber
Kimler hatta?
Toplam 6 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 6 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 154 kişi Paz Eyl. 29, 2024 5:12 pm tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 53 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: werty

Kullanıcılarımız toplam 1720 mesaj attılar bunda 237 konu

Anadolu Liseleri Forumu

+6
d!ss panzer
zulphie
CereN
yufus
YaCiNo
ULfİ BaŞKAn
10 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
ULfİ BaŞKAn
Şeyhül İslam
Şeyhül İslam
ULfİ BaŞKAn

Anadolu Liseleri Forumu Empty
MesajKonu: Anadolu Liseleri Forumu   Anadolu Liseleri Forumu Icon_minitimePerş. Tem. 19, 2007 1:43 pm

Anadolu Liselerinin de teşriflerini bekliyoruzzz Arrow

En son tarafından C.tesi Tem. 21, 2007 12:13 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
YaCiNo
Vezir
Vezir
YaCiNo

MesajKonu: Geri: Anadolu Liseleri Forumu   Anadolu Liseleri Forumu Icon_minitimePerş. Tem. 19, 2007 4:54 pm

Şahsen bende bekliyorum... Ulfi anladın sen onu... Laughing Very Happy
yufus
Onbaşı
Onbaşı

MesajKonu: Geri: Anadolu Liseleri Forumu   Anadolu Liseleri Forumu Icon_minitimeCuma Tem. 20, 2007 10:33 am

ya sanırım bu siteye üye olan tek anadolu liseli benim o yüzden konuşacak kimse yOK diye bu bölüme bişe yazamıorum Embarassed Very Happy
YaCiNo
Vezir
Vezir
YaCiNo

MesajKonu: Geri: Anadolu Liseleri Forumu   Anadolu Liseleri Forumu Icon_minitimeCuma Tem. 20, 2007 10:57 am

Ben seni tanımıyom ama seni tanıyan çok sen de hoşgeldin siteye... Very Happy Very Happy
CereN
Onbaşı
Onbaşı

MesajKonu: Geri: Anadolu Liseleri Forumu   Anadolu Liseleri Forumu Icon_minitimeC.tesi Tem. 21, 2007 2:16 pm

Ben de qeLdiMM Very Happy
ULfİ BaŞKAn
Şeyhül İslam
Şeyhül İslam
ULfİ BaŞKAn

MesajKonu: Geri: Anadolu Liseleri Forumu   Anadolu Liseleri Forumu Icon_minitimeC.tesi Tem. 21, 2007 2:22 pm

hoşgeldin. kendini tanıtırsan daha memnun olacağız :suspect:
yufus
Onbaşı
Onbaşı

MesajKonu: Geri: Anadolu Liseleri Forumu   Anadolu Liseleri Forumu Icon_minitimeC.tesi Tem. 21, 2007 4:26 pm

hoşgeldinn ceren yaa bende tek kalmıştımm geldigin iyi oldu:)

cereni bende tanıtabilirim elazıg anadolu lisesinin 9-d daha dogrusu 10fen-d sınıfına mensup bir şahıstırr kendisii.Very Happy aynı zamanda aynı sınıftayızz...
zulphie
Albay
Albay
zulphie

MesajKonu: Geri: Anadolu Liseleri Forumu   Anadolu Liseleri Forumu Icon_minitimeC.tesi Tem. 21, 2007 4:30 pm

hoşgeldiin ceren... beni hatırlarmısın bilmem ama ben seni hatırlıyorum hani sizn okula gelmiştik kızlarla beraber o zaman görmüştüm bn seni... neyse tekrar hoşgeldin... Very Happy Very Happy
CereN
Onbaşı
Onbaşı

MesajKonu: Geri: Anadolu Liseleri Forumu   Anadolu Liseleri Forumu Icon_minitimeC.tesi Tem. 21, 2007 5:22 pm

HoşbuLDukk Smile evt yusuf tanıtMış beNi Çok saoL yusuF Very Happy hatırladm tabi nahit ergeneden De biliOm seni mervedeN fiLan Smile
zulphie
Albay
Albay
zulphie

MesajKonu: Geri: Anadolu Liseleri Forumu   Anadolu Liseleri Forumu Icon_minitimeC.tesi Tem. 21, 2007 5:35 pm

evt bnde seni nahit ergene'den hatırlyorum ama senin beni ordan hatırlayabileceğini düşünmemiştim... Very Happy Very Happy
d!ss panzer
Albay
Albay
d!ss panzer

MesajKonu: Geri: Anadolu Liseleri Forumu   Anadolu Liseleri Forumu Icon_minitimeC.tesi Tem. 21, 2007 6:06 pm

tanımasam da hoşgeldin
yufus
Onbaşı
Onbaşı

MesajKonu: Geri: Anadolu Liseleri Forumu   Anadolu Liseleri Forumu Icon_minitimeC.tesi Tem. 21, 2007 9:46 pm

ya aslında ceren ve zülfiye siz kardeşsinizde hatırlamıosunuz yada hatırlıyosunuz n hatırlayacagınızı düşünmediginizden sölemiosunuz Razz Very Happy nese çOk saçmaladımm sanırım Very Happy
slymn.monyaq
Vezir
Vezir
slymn.monyaq

MesajKonu: Geri: Anadolu Liseleri Forumu   Anadolu Liseleri Forumu Icon_minitimeC.tesi Tem. 21, 2007 9:51 pm

Smile Very Happy Laughing Smile Very Happy Laughing az çok değil Laughing
slymn.monyaq
Vezir
Vezir
slymn.monyaq

MesajKonu: Geri: Anadolu Liseleri Forumu   Anadolu Liseleri Forumu Icon_minitimeC.tesi Tem. 21, 2007 9:52 pm

yusuf alınma şakaydı Laughing Wink
CereN
Onbaşı
Onbaşı

MesajKonu: Geri: Anadolu Liseleri Forumu   Anadolu Liseleri Forumu Icon_minitimeC.tesi Tem. 21, 2007 10:16 pm

Very Happy Very Happy yok ya ordan da haTırLıorum seNi Very Happy
yufus
Onbaşı
Onbaşı

MesajKonu: Geri: Anadolu Liseleri Forumu   Anadolu Liseleri Forumu Icon_minitimeC.tesi Tem. 21, 2007 10:18 pm

yOk ya ne alınacam süleyman seni adamdan saymıyomki laflarını ciddiye alayım Very Happy

bu da şakaydıı alınma:D
bide bu şaka böleee uzayıp gidioomuşş...Very Happy nese ama valla sen öle yazınca bende espri daha esprili olsun diye öle devam ettirdim yOksa o
yazdıklarım konusunda ciddi degilim dediigim gibi esprisine yazdım.. yOksa süleyman ociddi ciddi o lafı söleyecegim en son insanlardan biri:P:D

yav bölüm elazıg anadolu liseleri ama anadolu ve liseyle alakalı olmayan her haltı konuşuoruzz:D lol!

En son tarafından C.tesi Tem. 21, 2007 10:22 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
slymn.monyaq
Vezir
Vezir
slymn.monyaq

MesajKonu: Geri: Anadolu Liseleri Forumu   Anadolu Liseleri Forumu Icon_minitimeC.tesi Tem. 21, 2007 10:19 pm

yok yok alınmadım geek geek

abi anlatmıyonuzki okulunula ilgili bişeyler geek bilmediğimiz şeyleri anlatın....dinliyoz Very Happy Very Happy çok zekiyim demi Shocked Shocked Laughing
ULfİ BaŞKAn
Şeyhül İslam
Şeyhül İslam
ULfİ BaŞKAn

MesajKonu: Geri: Anadolu Liseleri Forumu   Anadolu Liseleri Forumu Icon_minitimeC.tesi Tem. 21, 2007 10:36 pm

de süleyman Very Happy Laughing
CereN
Onbaşı
Onbaşı

MesajKonu: Geri: Anadolu Liseleri Forumu   Anadolu Liseleri Forumu Icon_minitimeC.tesi Tem. 21, 2007 10:37 pm

HMm ne anlatalım yusuF Very Happy baska kimse yok zaten Sad Smile
yufus
Onbaşı
Onbaşı

MesajKonu: Geri: Anadolu Liseleri Forumu   Anadolu Liseleri Forumu Icon_minitimeC.tesi Tem. 21, 2007 10:39 pm

şimdi bizim OKul anlatılmaz yaşanır diye başlıyayım:D

nese ilk olarak size bi kaç hocamızı tanıtmakla başlıyayım
mesela bitane bedencimiz erdal hoca var adam folklöre girenler sözlü notu alacak falan filan dedi bizde inandıkk eşşek gibi emek verdikk bırakın fazlasıyla sözlü notunu elimizde olan notu bile düşüren hoca oldu(ingilizce hocamız gibi)

muzaffer mutlu diye bi ingilizcecimiz var kısacası muzp derizz adamda soyadı gibi mutludur ama o mutlu olmak için bizi yeterince mutsuzz ederr kendisi Evil or Very Mad Very Happy

bitanede serap diye edebiyatçımız var kadının adı gibi serap olmasını isterdim ama malesef gerçek 1.45 boyu var 1.90 dili vardırr :d hobileri arasında bizi fırçalamak gelirr.Very Happy

fizikçimizin adı yavuz o da ayrı bir manyak adam doktora yaptım master yaptım diyip ortalarda dolaşıyo ama I.Q. testinde çOK düşük bi puan aldıgı konusunda söylentiler var:D bide fırat üniversitesi için gerizekalı üniversite diyo(kendisi fırat mezunu olmasına ragmen) Very Happy

matematikçimizdee böyle laflarıyla ünlüdür mesela dünya internet ahiret yada farkın farkına varmak için farklı olmak gerekir gibisinden lafları çOK kullanır.. ÇOk uyanık görülmesine karşın ÇOkta saftır onun dersinde ÇOk rahat kopya çekiliyoo yaff:D bu arada matematikçimizin adı mustafa kaya lakabıda adalet mustodur Very Happy(niye diyolar bilmiom ama öle işte)Very Happy

biyoloji hocamızın adıda naci karhan onada laptop naci derizz adamın herşeyi hayatı bilgisayarr dersi bilgisayardan anlatır ödevleri bilgisayardan ister ne biliyim işte hayatının nerdeyse hepsini bilgisayar kaplar yani nerdeyse tuvaletini yapmak için bile bilgisayar kulllanacak:P:D

tarih hocamızda belgin karhan aynı zamanda biyolojicinin eşi.ve aynı zamanda sınıf hocamızz çOKK ii bi kadın bitanedir o Razz en çok sevdigim hocada o zaten belkide tek sevdigim hoca:D

nese yeterr bu kadar yoruldumm Smile
slymn.monyaq
Vezir
Vezir
slymn.monyaq

MesajKonu: Geri: Anadolu Liseleri Forumu   Anadolu Liseleri Forumu Icon_minitimeC.tesi Tem. 21, 2007 10:49 pm

offff bea anlattı valla Laughing Laughing

abi aman aşir hoca hepsini birleştir işte AŞİR YAMAN!!!!
CereN
Onbaşı
Onbaşı

MesajKonu: Geri: Anadolu Liseleri Forumu   Anadolu Liseleri Forumu Icon_minitimeC.tesi Tem. 21, 2007 10:50 pm

Aynen YusUf çok doru anLatMış Very Happy biZim böLE deİşik hoCaLarımıZ var işTe dHa dOLu iLginçLikLeri var ama YusuFunda da dedii qiBi anLatıLmaz yaŞanır Smile
slymn.monyaq
Vezir
Vezir
slymn.monyaq

MesajKonu: Geri: Anadolu Liseleri Forumu   Anadolu Liseleri Forumu Icon_minitimeC.tesi Tem. 21, 2007 10:56 pm

Allah öğrenci milletine sabır versin bacım geek (şaka) Laughing

ya cidden öğrenci milleti hep çile çekiyor...ne olacak bugibi hocalarla 3 sene daha nasık gitcek düşünemiom....aslında böyle hocalar olmazsa okulun tadıda çıkmaz yaw Laughing Laughing
CereN
Onbaşı
Onbaşı

MesajKonu: Geri: Anadolu Liseleri Forumu   Anadolu Liseleri Forumu Icon_minitimeC.tesi Tem. 21, 2007 11:12 pm

Bence de Ya böLe hocaLar oLmasa nası yOrum yapp daLga geçeCes Very Happy
nd2343
Onbaşı
Onbaşı
nd2343

MesajKonu: Geri: Anadolu Liseleri Forumu   Anadolu Liseleri Forumu Icon_minitimeC.tesi Tem. 21, 2007 11:41 pm

Hoşgeldin ceren!(arkadaşlar ayrıca ceren benim 4senelik arkadşmdr ve en ii arkdşlarımdan birisidirr!) Very Happy cheers Very Happy

Anadolu Liseleri Forumu
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-