ForumTurkiye
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
ForumTurkiye

ForumTurkiyeye Turkiyenin Bulustugu Forum

AnasayfaAnasayfa  Bitkisel Hayat Empty  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Hoşgeldiniz
Sitemize Hoşgeldiniz....
Sitemiz Birçok Misyonu Taşırken, Eğlendirmeyi de Unutmayan Hoşça Vakit Geçirebileceğiniz, Yararlı Bilgilere ve Verilere Ulaşabilceğinizi Bir Paylaşım Sitesidir...
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Kasım 2024
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
TakvimTakvim
Saat

Tıklama Sayacı
Milliyet Haber
Kimler hatta?
Toplam 38 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 38 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 154 kişi Paz Eyl. 29, 2024 5:12 pm tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 53 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: werty

Kullanıcılarımız toplam 1720 mesaj attılar bunda 237 konu

Bitkisel Hayat

+5
mefetseger
zulphie
d!ss panzer
slymn.monyaq
ULfİ BaŞKAn
9 posters
YazarMesaj
ULfİ BaŞKAn
Şeyhül İslam
Şeyhül İslam
ULfİ BaŞKAn

Bitkisel Hayat Empty
MesajKonu: Bitkisel Hayat   Bitkisel Hayat Icon_minitimeÇarş. Tem. 18, 2007 1:52 am

Herşey benim msn de kişisel ileti kısmına "Bitkisel hayata girdim maksat yeşillik olsun" yazmam ile başladı.Bu forumun da kurucluranından olan (admin) serhat'ın :"bende bitkisel hayata girdim maksat ulvi yalnız kalmasın" yazmasıyla olay iyice büyüdü.Daha sonra süleyman,gökşen,nida,fatih,zülfiye ve nurefşan arkadaşımızın da kişisel ileti kısmına bitkisel hayata girdiklerini yazdıklarında iş iyice büyümüştü. Böyle bir grubu bir forumda buluşturma kararı aldık ve bu forumu yaptık.Eeee ne oldum demeyeceksin ne olacam diyeceksin. Shocked Laughing Arrow
slymn.monyaq
Vezir
Vezir
slymn.monyaq

Bitkisel Hayat Empty
MesajKonu: Geri: Bitkisel Hayat   Bitkisel Hayat Icon_minitimeÇarş. Tem. 18, 2007 10:25 am

ulvi böyle konuşma duygulanıyom...hayırlısı olsun desen daha ii olur hani Rolling Eyes bounce rabbit
d!ss panzer
Albay
Albay
d!ss panzer

Bitkisel Hayat Empty
MesajKonu: Geri: Bitkisel Hayat   Bitkisel Hayat Icon_minitimeÇarş. Tem. 18, 2007 12:36 pm

vaay be nerden nereye bir zmnlar ezik ama gururlu öğrencilerken şimdi 10 üyeli siteniz var vay be duygu duydum Very Happy Very Happy
zulphie
Albay
Albay
zulphie

Bitkisel Hayat Empty
MesajKonu: Geri: Bitkisel Hayat   Bitkisel Hayat Icon_minitimeÇarş. Tem. 18, 2007 12:43 pm

gerçektende öyle oldu be geyik muhabbeti fln derken forum açtılar şimdi bide site tutarmış olay büyürmüş başta tüm türkiye sonra dünyayı sararmış .... Laughing bounce
d!ss panzer
Albay
Albay
d!ss panzer

Bitkisel Hayat Empty
MesajKonu: Geri: Bitkisel Hayat   Bitkisel Hayat Icon_minitimeÇarş. Tem. 18, 2007 12:53 pm

yakında büyük firmalardan reklamda alırsınız bide bakmışsınız bill gates le yemektesiniz windows un yeni sürümünü sizin yapmanızı istiyor Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
mefetseger
Vezir
Vezir
mefetseger

Bitkisel Hayat Empty
MesajKonu: Geri: Bitkisel Hayat   Bitkisel Hayat Icon_minitimeÇarş. Tem. 18, 2007 1:11 pm

Şok Şok Şok...

Liseli gençler arasında gittikçe yaygınlaşan Bitkisel Hayat eğitimcileri şaşkınlığa sevketti.

Günümüz gençlik hareketlerinden biri olan bitkisel hayat....

diye sürüp giden gazete haberlerini de okuruz.
d!ss panzer
Albay
Albay
d!ss panzer

Bitkisel Hayat Empty
MesajKonu: Geri: Bitkisel Hayat   Bitkisel Hayat Icon_minitimeÇarş. Tem. 18, 2007 2:16 pm

gazete başlıları(2011):
şok şok bir grup öğrencinin kurduğu bitkiel hayat sitesi gittikçe yayılıyor partilerini kuran bitkiseller partilerine bhp ismini verdi(bitkisel hayat partisi) anketlerde %90 ın üzerinde bi oy almaları bekleniyor siyasi bilimcilerin hayretle izlediği parti mazot 10 ytl olacak ve asgari ücret 100 lira olacak vaatleriyle halkı kendisine çekmeye başladı Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
mefetseger
Vezir
Vezir
mefetseger

Bitkisel Hayat Empty
MesajKonu: Geri: Bitkisel Hayat   Bitkisel Hayat Icon_minitimeÇarş. Tem. 18, 2007 2:20 pm

Very Happy Very Happy Very Happy

Ülke genelinde çığır açan bir olay olan Bitkisel Hayat hareketi çiftçiyle esnafı öğrenciyle işşizi kısacası toplumun bütün kesmini etkiledi.

İlk seçimlerde tek başına iktidar olmaya yakın olan BHP,iktidara geldikleri durumunda her kişiye bir bitki vaadetti.
d!ss panzer
Albay
Albay
d!ss panzer

Bitkisel Hayat Empty
MesajKonu: Geri: Bitkisel Hayat   Bitkisel Hayat Icon_minitimeÇarş. Tem. 18, 2007 2:30 pm

kalkınma yolunda herkesin küreğini toprağın altına sokması gerektiğini savunan BHP küresel ısınma için ellerinden geleni yapacağını açıklarken yapılan planlama sayesinde herkes fidanını dikerse türkiye nin 150 yıllık suyunu karşılama sözünü verdi BHP nin yayın organı YABANTV de açıklamada bulunan parti yetkilileri tek başımıza iktidara gelmezsek siyasetten çekiliriz dediler
mefetseger
Vezir
Vezir
mefetseger

Bitkisel Hayat Empty
MesajKonu: Geri: Bitkisel Hayat   Bitkisel Hayat Icon_minitimeÇarş. Tem. 18, 2007 3:04 pm

En Büyük BHP!!!!!!!!!!!!

BHP Severlerin mitingine 35 milyon insan toplandı.

Yer zaman ve kişilerin belli olmadığı toplantıda,BTP yetlkilileri güç gösterisi yaptı.
ULfİ BaŞKAn
Şeyhül İslam
Şeyhül İslam
ULfİ BaŞKAn

Bitkisel Hayat Empty
MesajKonu: rica   Bitkisel Hayat Icon_minitimeÇarş. Tem. 18, 2007 3:08 pm

ya lütfen saptırmayalım bura duygusal yazıların olacağı bir bölüm olarak yapıldı. ör: en üstteki yazı Very Happy
Asım (Admin)
Vezir-i Azam
Vezir-i Azam
Asım (Admin)

Site Admini
ASIM: Bir günde kral olmadık ki, bir günde tahtan inelim...
ALAN:
BAR:
Bitkisel Hayat Left_bar_bleue1000/1000Bitkisel Hayat Empty_bar_bleue  (1000/1000)

Bitkisel Hayat Empty
MesajKonu: Geri: Bitkisel Hayat   Bitkisel Hayat Icon_minitimeÇarş. Tem. 18, 2007 3:37 pm

ULfİ BaŞKAn demiş ki:
ya lütfen saptırmayalım bura duygusal yazıların olacağı bir bölüm olarak yapıldı. ör: en üstteki yazı Very Happy

Kapa çeneni ulvi burası sululuk yeri
Nerde sulu olacapını bilmiyorsun ulvi
Beceriksiz ulvi
pis ulvi
http://forumtr.megabb.com
mefetseger
Vezir
Vezir
mefetseger

Bitkisel Hayat Empty
MesajKonu: Geri: Bitkisel Hayat   Bitkisel Hayat Icon_minitimeÇarş. Tem. 18, 2007 3:45 pm

Kralımızsın Ulvi!

Hepimiz Ulviyiz,hepimiz kötüyüz!

Hep destek,tam destek.
d!ss panzer
Albay
Albay
d!ss panzer

Bitkisel Hayat Empty
MesajKonu: Geri: Bitkisel Hayat   Bitkisel Hayat Icon_minitimeÇarş. Tem. 18, 2007 3:52 pm

hepimiz cankan ız CANKAN FAN KILÂP Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
mefetseger
Vezir
Vezir
mefetseger

Bitkisel Hayat Empty
MesajKonu: Geri: Bitkisel Hayat   Bitkisel Hayat Icon_minitimeÇarş. Tem. 18, 2007 4:05 pm

Evet kılâbımıza herkesi bekliyoruz
YaCiNo
Vezir
Vezir
YaCiNo

Bitkisel Hayat Empty
MesajKonu: Geri: Bitkisel Hayat   Bitkisel Hayat Icon_minitimeCuma Tem. 20, 2007 9:16 pm

Burası ciddi bir müessese (Ulvi'nin de dediği gibi) Ne öyle fan kılap falan... Very Happy lol! Very Happy
Asım (Admin)
Vezir-i Azam
Vezir-i Azam
Asım (Admin)

Site Admini
ALAN:
BAR:
Bitkisel Hayat Left_bar_bleue1000/1000Bitkisel Hayat Empty_bar_bleue  (1000/1000)

Bitkisel Hayat Empty
MesajKonu: Geri: Bitkisel Hayat   Bitkisel Hayat Icon_minitimeC.tesi Tem. 21, 2007 9:21 am

YaCiNo demiş ki:
Burası ciddi bir müessese (Ulvi'nin de dediği gibi) Ne öyle fan kılap falan... Very Happy lol! Very Happy

Arkadaşa aynen katılıyorum. Ve size Forum kurallarımızın süs olsun diye oraya konmadığını hatırlatıyorum....
d!ss panzer
Albay
Albay
d!ss panzer

Bitkisel Hayat Empty
MesajKonu: Geri: Bitkisel Hayat   Bitkisel Hayat Icon_minitimeC.tesi Tem. 21, 2007 1:19 pm

ne yani espiri yapmak forum kurallarına aykırımı bu kılâp ın ne amaçla kurulduğunu herkes bilio abarmanın manası yok
YaCiNo
Vezir
Vezir
YaCiNo

Bitkisel Hayat Empty
MesajKonu: Geri: Bitkisel Hayat   Bitkisel Hayat Icon_minitimePaz Tem. 22, 2007 9:27 pm

Tamam kızma Neco şaka yaptık yavv... Very Happy
d!ss panzer
Albay
Albay
d!ss panzer

Bitkisel Hayat Empty
MesajKonu: Geri: Bitkisel Hayat   Bitkisel Hayat Icon_minitimeÇarş. Ağus. 01, 2007 11:49 am

bi daha olmasın Very Happy Very Happy
YaCiNo
Vezir
Vezir
YaCiNo

Bitkisel Hayat Empty
MesajKonu: Geri: Bitkisel Hayat   Bitkisel Hayat Icon_minitimeCuma Ağus. 03, 2007 3:29 pm

Tamam bi daha olmazz.. lol!
Gök$en
Vezir
Vezir
Gök$en

Bitkisel Hayat Empty
MesajKonu: Geri: Bitkisel Hayat   Bitkisel Hayat Icon_minitimePtsi Ekim 01, 2007 5:14 pm

ULfİ BaŞKAn demiş ki:
Herşey benim msn de kişisel ileti kısmına "Bitkisel hayata girdim maksat yeşillik olsun" yazmam ile başladı.Bu forumun da kurucluranından olan (admin) serhat'ın :"bende bitkisel hayata girdim maksat ulvi yalnız kalmasın" yazmasıyla olay iyice büyüdü.Daha sonra süleyman,gökşen,nida,fatih,zülfiye ve nurefşan arkadaşımızın da kişisel ileti kısmına bitkisel hayata girdiklerini yazdıklarında iş iyice büyümüştü. Böyle bir grubu bir forumda buluşturma kararı aldık ve bu forumu yaptık.Eeee ne oldum demeyeceksin ne olacam diyeceksin. Shocked Laughing Arrow
vay be ne günlerdi Razz şimdi aradan 2.5 ay geçince anılarım canlandı Smile o zamanlar benim msn de harcadığım vakit tavan yapmıştı.hatta öyle günler oluyoduki gece 4 lere kadar msn de kaldığım zamanlar oluyordu,ama yalnız değildim tuğçe fatih ulvi .. arkadaşlarımız da hep o saatlerde msn de oluyordu.neyse konuyu fazla dağıtmayayım,yine birgün msn imi açmıştım.bizim sınıfın çoğu açıktı. süleyman serhat ve ulvinin kişisel iletilerinde bahsi geçen espriler yazıyordu. kısa bir şoku ve ardından gelen gülme krızini atlattıktan sonra ulviyle yada yanılmıyorsam süloyla konuşmuştum ve bende bitkisel hayata girmiştim Razz Smile btikisel hayata girdikten sonra canım arkadaşım nidayı bitkisel hayata sokmuştum.sonra zülü sonra nurfeşan derken olaylar gelişmişti Smile .ve o zamanlar çok heyecanlıydık.b.h. ye yeni biri üye olunca hemen kişisel iletimzi değişirdik -34 kişiyiz,35,36.... işte şimdide forumOsmanlı olarak burdayız Laughing geek
güzel günlerdi Smile
(bkz:bu da böyle bir anımdır)
>**NUR**<
Albay
Albay
>**NUR**<

Bitkisel Hayat Empty
MesajKonu: Geri: Bitkisel Hayat   Bitkisel Hayat Icon_minitimePtsi Ekim 01, 2007 8:37 pm

evet ben yakinen ilgili olmasam da aynı şeyler benim niklerimde de yazdı

ve gerçekten güzel bir anı
mefetseger
Vezir
Vezir
mefetseger

Bitkisel Hayat Empty
MesajKonu: Geri: Bitkisel Hayat   Bitkisel Hayat Icon_minitimePtsi Ekim 01, 2007 9:12 pm

Ya bir de kişi sayısı artınca msndeki herkes sayıyı değiştiriyordu, çok eğlenceliydi cheers Basketball Laughing
Asım (Admin)
Vezir-i Azam
Vezir-i Azam
Asım (Admin)

Site Admini
ALAN:
BAR:

Bitkisel Hayat Empty
MesajKonu: Geri: Bitkisel Hayat   Bitkisel Hayat Icon_minitimeÇarş. Ekim 03, 2007 4:29 pm

mefetseger demiş ki:
Ya bir de kişi sayısı artınca msndeki herkes sayıyı değiştiriyordu, çok eğlenceliydi cheers Basketball Laughing

Güzel bir anıydı...

Bitkisel Hayat
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-