| garip sorular :S :) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
>**NUR**< Albay
| Konu: garip sorular :S :) Paz Eyl. 30, 2007 8:48 pm | |
| neden siren sesi geldiğinde herkes o yöne bakma ihtiyacı duyar? gelenin itfaiye olduğunu öğrenince nasıl bi hazza sahip olacaklar ki?
neden yağmur yağarken kapalı bir mekandan çıkıyorsak kafmızı eğeriz? yağmura duyduğumuz saygıdan mı?
neden kızlar sevimli bi hayvancık gördüklerinde "ayy inanmıyoruuuuum" derler? bunda inanamıyacak ne var?
neden televizyona çıkanlar herkesin onları izlediğini düşünür? 70 milyonun işi yok mu?
neden cumartesi ve pazartesinin kendilerine ait isimleri yoktur?
neden dükkanlarını kapatan esnaf 10dakika sonra geliyorum der? biz onların ne zman gittiğini nereden bilelim?
neden her gördüğümüz haritada türkiyeyi ararız?
neden ailelerimiz her cümleye "senin yaşındakiler ev geçindiriyo" diye başlarlar? atatürk onların yaşındayken devlet kurmamışmıdır? biz bunu onların yüzüne vuruyo muyuz???
ve neden ben bunları yazıyorum? siz neden bunları okuyosunuz? işimzi gücümüz yok mu bizim yaaa??? | |
|
| |
ULfİ BaŞKAn Şeyhül İslam
| Konu: Geri: garip sorular :S :) Ptsi Ekim 01, 2007 3:58 pm | |
| | |
|
| |
mefetseger Vezir
| Konu: Geri: garip sorular :S :) Ptsi Ekim 01, 2007 9:03 pm | |
| neden ailelerimiz her cümleye "senin yaşındakiler ev geçindiriyo" diye başlarlar? atatürk onların yaşındayken devlet kurmamışmıdır? biz bunu onların yüzüne vuruyo muyuz??? Güzelmiş | |
|
| |
AmOnRA Binbaşı
| Konu: Geri: garip sorular :S :) C.tesi Kas. 03, 2007 7:48 pm | |
| bencedeeee | |
|
| |
Asım (Admin) Vezir-i Azam
Site Admini ASIM: Bir günde kral olmadık ki, bir günde tahtan inelim... ALAN: BAR: (1000/1000)
| Konu: Geri: garip sorular :S :) C.tesi Kas. 03, 2007 7:51 pm | |
| - talkative demiş ki:
- neden siren sesi geldiğinde herkes o yöne bakma ihtiyacı duyar? gelenin itfaiye olduğunu öğrenince nasıl bi hazza sahip olacaklar ki?
neden yağmur yağarken kapalı bir mekandan çıkıyorsak kafmızı eğeriz? yağmura duyduğumuz saygıdan mı?
neden kızlar sevimli bi hayvancık gördüklerinde "ayy inanmıyoruuuuum" derler? bunda inanamıyacak ne var?
neden televizyona çıkanlar herkesin onları izlediğini düşünür? 70 milyonun işi yok mu?
neden cumartesi ve pazartesinin kendilerine ait isimleri yoktur?
neden dükkanlarını kapatan esnaf 10dakika sonra geliyorum der? biz onların ne zman gittiğini nereden bilelim?
neden her gördüğümüz haritada türkiyeyi ararız?
neden ailelerimiz her cümleye "senin yaşındakiler ev geçindiriyo" diye başlarlar? atatürk onların yaşındayken devlet kurmamışmıdır? biz bunu onların yüzüne vuruyo muyuz???
ve neden ben bunları yazıyorum? siz neden bunları okuyosunuz? işimzi gücümüz yok mu bizim yaaa??? işte ne yapak nur feşan sen yazıyon biz okuyok | |
|
| |
BoRdO BeReLi Onbaşı
| Konu: Geri: garip sorular :S :) Paz Kas. 04, 2007 8:29 pm | |
| yaw işte şair diye artislik yapiyo dedim elimi pis alıştırmıyam klavyeye | |
|
| |
>**NUR**< Albay
| Konu: Geri: garip sorular :S :) Paz Kas. 04, 2007 8:31 pm | |
| - carisma(samed) demiş ki:
- yaw işte şair diye artislik yapiyo dedim elimi pis alıştırmıyam klavyeye
yazar dese hadi neyse sanki şiir yazdığımızı görmüş | |
|
| |
BoRdO BeReLi Onbaşı
| Konu: Geri: garip sorular :S :) Paz Kas. 04, 2007 8:36 pm | |
| görmemişiz sanki şiir yazdıgını bu bir. Sen yazar dgil şairsin yazarlar böyle boş beleş şeyler yazmazlar diye düşünüyorum buda iki | |
|
| |
Site Admini ASIM: Bir günde kral olmadık ki, bir günde tahtan inelim... ALAN: BAR: (1000/1000)
| Konu: Geri: garip sorular :S :) Paz Kas. 04, 2007 8:36 pm | |
| | |
|
| |
>**NUR**< Albay
| |
| |
| Konu: Geri: garip sorular :S :) Paz Kas. 04, 2007 8:53 pm | |
| | |
|
| |
>**NUR**< Albay
| Konu: Geri: garip sorular :S :) Paz Kas. 04, 2007 8:58 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: garip sorular :S :) Ptsi Kas. 05, 2007 6:49 am | |
| | |
|
| |
| garip sorular :S :) | |
|