| Şu anda ne hissediyorsun? | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
mefetseger Vezir
| Konu: Şu anda ne hissediyorsun? Salı Ekim 09, 2007 2:58 am | |
| Uyku | |
|
| |
Gök$en Vezir
| Konu: Geri: Şu anda ne hissediyorsun? Salı Ekim 09, 2007 5:25 pm | |
|
En son tarafından Perş. Ekim 11, 2007 6:09 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Asım (Admin) Vezir-i Azam
Site Admini ASIM: Bir günde kral olmadık ki, bir günde tahtan inelim... ALAN: BAR: (1000/1000)
| |
| |
>**NUR**< Albay
| Konu: Geri: Şu anda ne hissediyorsun? Çarş. Ekim 10, 2007 4:27 pm | |
| bazen insanların keyfi için kendimi küçük düşürüyorum şimdi bundan utanıyorum | |
|
| |
mefetseger Vezir
| |
| |
Gök$en Vezir
| |
| |
nd2343 Onbaşı
| |
| |
ULfİ BaŞKAn Şeyhül İslam
| Konu: Geri: Şu anda ne hissediyorsun? Perş. Ekim 11, 2007 11:23 pm | |
| şu anda emrah gibiyim üstümde gereksiz bir acı. bakışlarım bile değişti | |
|
| |
ULfİ BaŞKAn Şeyhül İslam
| Konu: Geri: Şu anda ne hissediyorsun? Perş. Ekim 11, 2007 11:23 pm | |
| şu anda emrah gibiyim üstümde gereksiz bir acı. bakışlarım bile değişti | |
|
| |
Gök$en Vezir
| Konu: Geri: Şu anda ne hissediyorsun? Cuma Ekim 12, 2007 6:23 am | |
| - Alıntı :
- Ne hissettiğimi düşünmeye çalışırken düşündüğüm şeyi hissettiğimi hissediyorum!... neyse daha fazla saçmalamadan tek kelimeyle sıkılıyorum!!
nida ben de bazen düşünüyorum da düşüncelerin en güzeli, benim seni düşündüğümde, senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken, düşündüğünü düşünmek olsa gerek diye düşünüyorum canım (saçmalamak bulaşıcı galiba ) şuan çok karmaşık duygular içerisindeyim.abim dün elazığ a geldi ,ama yarın geri gidecek ayrıca 2 hafta sonra başlayacak olan yazılıları düşünüyorum. acaba notlarım düşük mü gelir yoksa, önce yüksek gelir de sonradan mı düşürürüm diye neyse inş. sınavlarımız iyi geçer. buarada tüm İslam aleminin bayramı mübarek olsun. | |
|
| |
mefetseger Vezir
| Konu: Geri: Şu anda ne hissediyorsun? Paz Ekim 14, 2007 4:42 pm | |
| Güzel şehir Malatya'dan Elazığ'a gelmenin vermiş olduğu huzursuzluk,tatilin bitiminin vermiş olduğu üzüntü,okulun başlayacağını hatırlamanın berbatlığı,evin rahatlığının mutluluğu. | |
|
| |
Site Admini ASIM: Bir günde kral olmadık ki, bir günde tahtan inelim... ALAN: BAR: (1000/1000)
| Konu: Anti-Malatya Anti-Tuğçe Paz Ekim 14, 2007 7:39 pm | |
| - mefetseger demiş ki:
- Güzel şehir Malatya'dan Elazığ'a gelmenin vermiş olduğu huzursuzluk,tatilin bitiminin vermiş olduğu üzüntü,okulun başlayacağını hatırlamanın berbatlığı,evin rahatlığının mutluluğu.
GÜVERCİNLER BİLE MALATYADA KAFAYI YİYOR TUĞÇEDE SUÇ BULMAMAK LAZIM:twisted: Malatya’da 78 milyon yıllık deniz canlısı Malatya İnönü Üniversitesi uzmanları, kırsal bölgede 78 milyon yıllık bir deniz canlısının fosilini buldu. KAYNAK : NTVMSNBC Kofi.lerin kafalarının neden sulanmış olduğu ortaya çıktı (sizede birini hatırlattı mı?) Beygir ihraç eden tek şehir : MALATYA haliyle tabi sokağa çıktığüınızdaq her yanınızı beygirler kaplıyor hatta arada bir psikolojisi bozuk hayvanlarla bile karşılaşabiliyorsunuz.... sitemizde Anti-Malatya grubu çalışmalarına devam edecektir.... | |
|
| |
ULfİ BaŞKAn Şeyhül İslam
| Konu: Geri: Şu anda ne hissediyorsun? Paz Ekim 14, 2007 9:03 pm | |
| | |
|
| |
ULfİ BaŞKAn Şeyhül İslam
| Konu: Geri: Şu anda ne hissediyorsun? Paz Ekim 14, 2007 9:06 pm | |
| ramazanın,bayramın ((tatilin )) bitmiş olması doğal olarak yarın okulun başlayacak olması bende hem iyi hem de kötü hal belirtilerini ortaya çıkarıyor. biz buna tıpta şaka şaka. tamam bu kadar saçmalık yeter zaten bu yazımdan benim ne halde olduğum anlaşılıyordur heralde. yarın ki eğitim öğretim haftasında tüm arkadaşlarıma başarılar bol maçlı günler diliyorum. | |
|
| |
mefetseger Vezir
| Konu: Geri: Şu anda ne hissediyorsun? Ptsi Ekim 15, 2007 3:53 pm | |
| İlk Resim İçinMalatya Elazığ gibi sadece "Mecburiyet Caddesi"nden ibaret olmadığından dolayı,kuşun aklının karışmış olması normal.Ben de kafayı yemiş falan değilim,olayı kişisel boyutlara taşımayalım. İkinci Resim İçinTarihimizin dalga geçilecek bir yanı yok.Bunda dalga geçilecek birşey varsa eğer,aynı şekilde Tuz Gölü ve çevresi'nin dibi denizmiş önceden;o bölgede de Mevlana gibi çok yüce şahsiyetler çıkmış.Böyle kafanın sulanmasına amenna. Son Resim İçinBeygir ihraç eden tek şehir : MALATYA Aynı zamanda safkan atların satıldığı 2 yerden birisi.Diğerisi Veliefendi. Ve Malatya,Sultansuyu Harasından bir bilgi: " Yavruları 300-400 milyar liraya alıcı bulan Volga isimli at şimdiye kadar devlete yaklaşık 10 trilyon lira para kazandırdı. Sultansuyu Tarım İşletme Müdürlüğü'nde damızlık olarak bulunan Volga, adeta darphane gibi para basıyor. 1990 yılında yarış hayatının sona ermesinin ardından Sultansuyu Tarım İşletmesi?ne getirilen ve damızlık aygırların arasına konan Volga'nın tayları akıl almaz fiyatlarla alıcı bulabiliyor. Sultansuyu Tarım İşletme Müdürlüğü?ne getirildiği günden bu yana 117 adet yavrusu olan Volga'nın taylarının satışından şimdiye kadar bu günün parası ile 10 trilyon lira civarında gelir elde edildi. " İdare eder işte ruh halim. | |
|
| |
Gök$en Vezir
| Konu: Geri: Şu anda ne hissediyorsun? Ptsi Ekim 15, 2007 6:00 pm | |
| yan apartmanda oturan,daha 40 lı yaşlardaki,2 çocuğu olan,kendi halinde bir insan olan amcanın ölüm haberini almamla birlikte,
sırf daha çok para kazanabilmek için, ettikleri hipokrat yeminini hiçe sayıp;yanlış tedavi uygulayan, hastaları adeta soyan,insanlıklarını kaybetmiş, tıp fakultesine ilim öğrenmek için değil de para kazanabilmek için giren-6 senelerini boşa harcayan, ve bütün bunlara rağmen kendilerini doktor olarak tanımlayan, doktor(cuk) müsvettelerinden nefret etmem..
ölümü bir kez daha hatırlamam. amcanın ölümüne çok üzülmemle birlikte;kendimi onun yerine koymam. bu durumda yaptıklarımın hesabını şuan Allah'a vere(meye)ceğimi düşünmem..
ve bütün bunlara rağmen o Rahmeti bol Olan'a tekrardan, "yaşıyoruz çok şükür" diye şükredebilmem...
.... | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu anda ne hissediyorsun? Ptsi Ekim 15, 2007 6:12 pm | |
| | |
|
| |
mefetseger Vezir
| Konu: Geri: Şu anda ne hissediyorsun? Ptsi Ekim 15, 2007 9:32 pm | |
| | |
|
| |
Gök$en Vezir
| Konu: Geri: Şu anda ne hissediyorsun? Salı Ekim 16, 2007 3:49 pm | |
| şuan üzerimde büyük bir acı,büyük bir üzüntü var. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu anda ne hissediyorsun? Salı Ekim 16, 2007 3:53 pm | |
| - Gök$en demiş ki:
- şuan üzerimde büyük bir acı,büyük bir üzüntü var.
aynı üzüntüyü bende paylaşıyorum... | |
|
| |
nd2343 Onbaşı
| Konu: Geri: Şu anda ne hissediyorsun? Salı Ekim 16, 2007 4:00 pm | |
| | |
|
| |
Gök$en Vezir
| |
| |
nd2343 Onbaşı