ForumTurkiye
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
ForumTurkiye

ForumTurkiyeye Turkiyenin Bulustugu Forum

AnasayfaAnasayfa  Ben bunu yapanlardan İĞRENİYORUM... Empty  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Hoşgeldiniz
Sitemize Hoşgeldiniz....
Sitemiz Birçok Misyonu Taşırken, Eğlendirmeyi de Unutmayan Hoşça Vakit Geçirebileceğiniz, Yararlı Bilgilere ve Verilere Ulaşabilceğinizi Bir Paylaşım Sitesidir...
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Kasım 2024
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
TakvimTakvim
Saat

Tıklama Sayacı
Milliyet Haber
Kimler hatta?
Toplam 2 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 2 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 154 kişi Paz Eyl. 29, 2024 5:12 pm tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 53 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: werty

Kullanıcılarımız toplam 1720 mesaj attılar bunda 237 konu

Ben bunu yapanlardan İĞRENİYORUM...

+2
Gök$en
Asım (Admin)
6 posters
YazarMesaj
Asım (Admin)
Vezir-i Azam
Vezir-i Azam
Asım (Admin)

Site Admini
ASIM: Bir günde kral olmadık ki, bir günde tahtan inelim...
ALAN:
BAR:
Ben bunu yapanlardan İĞRENİYORUM... Left_bar_bleue1000/1000Ben bunu yapanlardan İĞRENİYORUM... Empty_bar_bleue  (1000/1000)

Ben bunu yapanlardan İĞRENİYORUM... Empty
MesajKonu: Ben bunu yapanlardan İĞRENİYORUM...   Ben bunu yapanlardan İĞRENİYORUM... Icon_minitimeC.tesi Ekim 13, 2007 12:18 am

Tarih : 09.Ekim.2007
Yer :Şırnak
Olay :Yeni değil 15 senelik oyunlar
BEDEL :15 ŞEHİT DAHA
15 ŞEHİT 15 AİLE KİMİN UMRUNDAKİ NASILSA BİZDE ONBİNLERCESİ VAR ...
SABIR TAŞI ÇATLADI ÇATLAYACAK...
BEN ŞEHİT OLSAYDIM KANIMIN BU MİLLETE HELAL OLMASI İÇİN ÖCÜMÜN ALINMASINI İSTERDİM ...
ALABİLDİK Mİ? HAYIR!
PEKİ EY 70 MİLYON ÜZERİNİZDE 15 GENCİN VEBALI VARKEN NE YAPTINIZ NE YAPIYORSUNUZ NE YAPACAKSINIZ?

HİÇ
http://forumtr.megabb.com
Gök$en
Vezir
Vezir
Gök$en

MesajKonu: Geri: Ben bunu yapanlardan İĞRENİYORUM...   Ben bunu yapanlardan İĞRENİYORUM... Icon_minitimeC.tesi Ekim 13, 2007 12:20 pm

Tebrik ederim Serhat güzel bir konuya değinmişsin ve yazdıklarında çok haklısın.Doğuda onlarca askerimiz şehid oluyorken,biz hala uyuyoruz.hülya avşarın yeni sevgilisiyle,gülben ergenin selülitleriyle... yatıp kalkıyoruz.Ecdadımıza,şehitlerimize layık olamıyoruz.Tarihimizde 21 yaşında İstanbul'u fetheden gençler,yiğitler varken;bugün 20 li yaşlardaki gençlerin tarihlerinden haberi yok.Yazık,çok yazık.
mefetseger
Vezir
Vezir
mefetseger

MesajKonu: Geri: Ben bunu yapanlardan İĞRENİYORUM...   Ben bunu yapanlardan İĞRENİYORUM... Icon_minitimePaz Ekim 14, 2007 4:55 pm

Gök$en demiş ki:
Tebrik ederim Serhat güzel bir konuya değinmişsin ve yazdıklarında çok haklısın.Doğuda onlarca askerimiz şehid oluyorken,biz hala uyuyoruz.hülya avşarın yeni sevgilisiyle,gülben ergenin selülitleriyle... yatıp kalkıyoruz.Ecdadımıza,şehitlerimize layık olamıyoruz.Tarihimizde 21 yaşında İstanbul'u fetheden gençler,yiğitler varken;bugün 20 li yaşlardaki gençlerin tarihlerinden haberi yok.Yazık,çok yazık.

Espri yapacaktım ama hiç içimden gelmiyor,aklıma geldikçe.Çok doğru yazmışsın.
ULfİ BaŞKAn
Şeyhül İslam
Şeyhül İslam
ULfİ BaŞKAn

MesajKonu: Geri: Ben bunu yapanlardan İĞRENİYORUM...   Ben bunu yapanlardan İĞRENİYORUM... Icon_minitimePaz Ekim 14, 2007 9:36 pm

ya şehitleri verdiğimiz zaman programına dansöz çıkaranlara ne diyeceksinzi. lutfedip yayını kesmeyenlere...
Asım (Admin)
Vezir-i Azam
Vezir-i Azam
Asım (Admin)

Site Admini
ALAN:
BAR:
Ben bunu yapanlardan İĞRENİYORUM... Left_bar_bleue1000/1000Ben bunu yapanlardan İĞRENİYORUM... Empty_bar_bleue  (1000/1000)

MesajKonu: Geri: Ben bunu yapanlardan İĞRENİYORUM...   Ben bunu yapanlardan İĞRENİYORUM... Icon_minitimePaz Ekim 14, 2007 10:19 pm

ULfİ BaŞKAn demiş ki:
ya şehitleri verdiğimiz zaman programına dansöz çıkaranlara ne diyeceksinzi. lutfedip yayını kesmeyenlere...
onlar lütfetmişler bu millet sonsuza kadar uyumayacak elbet bizimde biz çalar saatimiz var ama tek diyeceğim biz uyandktan sonra kainatta kaçacak yer bulamayacaklar ...
mefetseger
Vezir
Vezir
mefetseger

MesajKonu: Geri: Ben bunu yapanlardan İĞRENİYORUM...   Ben bunu yapanlardan İĞRENİYORUM... Icon_minitimePtsi Ekim 15, 2007 4:06 pm

Asım (Admin) demiş ki:
ULfİ BaŞKAn demiş ki:
onlar lütfetmişler bu millet sonsuza kadar uyumayacak elbet bizimde biz çalar saatimiz var ama tek diyeceğim biz uyandktan sonra kainatta kaçacak yer bulamayacaklar ...

Biz uyanana kadar......Peh silent
Asım (Admin)
Vezir-i Azam
Vezir-i Azam
Asım (Admin)

Site Admini
ALAN:
BAR:

MesajKonu: Geri: Ben bunu yapanlardan İĞRENİYORUM...   Ben bunu yapanlardan İĞRENİYORUM... Icon_minitimePerş. Ekim 18, 2007 6:24 pm

mefetseger demiş ki:
Asım (Admin) demiş ki:
ULfİ BaŞKAn demiş ki:

çok değil ya biz ya bizden sonrakiler ya onlardan sonrakiler
>**NUR**<
Albay
Albay
>**NUR**<

MesajKonu: Geri: Ben bunu yapanlardan İĞRENİYORUM...   Ben bunu yapanlardan İĞRENİYORUM... Icon_minitimePerş. Ekim 18, 2007 7:27 pm

Asım (Admin) demiş ki:
mefetseger demiş ki:
Asım (Admin) demiş ki:
ULfİ BaŞKAn demiş ki:

KESİNLİKLE KATILIYORUM
Asım (Admin)
Vezir-i Azam
Vezir-i Azam
Asım (Admin)

Site Admini
ALAN:
BAR:

MesajKonu: Geri: Ben bunu yapanlardan İĞRENİYORUM...   Ben bunu yapanlardan İĞRENİYORUM... Icon_minitimePerş. Ekim 18, 2007 8:46 pm

talkative demiş ki:
Asım (Admin) demiş ki:
mefetseger demiş ki:
Asım (Admin) demiş ki:
ULfİ BaŞKAn demiş ki:

KESİNLİKLE KATILIYORUM

aslında düşünmek kafa yormak lazım biz neden bu hallerdeyiz filistini sahiplenmiş o ufak devlet sözde askeri kaçırıldı diye lübnanı işgal etti.
köprüleri fabrikaları yıktı şehrin altyapısını çökertti sözün özü lübnan harebe oldu ülke 20 sene geriye gitti . yine o devlet operasyonunu düzenlerken 1500 e yakın sivili katletti yeni ve vahşice silahlarını masumların üzerinde denedi. VE TÜM BUNLARI TEK ASKERİ KAÇIRILDI DİYE YAPTI

El-Sual:Bölücü terör bize ne yaptı?
El -Cevap: NE YAPMADI Kİ?
AmOnRA
Binbaşı
Binbaşı
AmOnRA

MesajKonu: Geri: Ben bunu yapanlardan İĞRENİYORUM...   Ben bunu yapanlardan İĞRENİYORUM... Icon_minitimeCuma Ekim 19, 2007 3:20 pm

ellerine sağlık serhat :'(
Asım (Admin)
Vezir-i Azam
Vezir-i Azam
Asım (Admin)

Site Admini
ALAN:
BAR:

MesajKonu: Geri: Ben bunu yapanlardan İĞRENİYORUM...   Ben bunu yapanlardan İĞRENİYORUM... Icon_minitimeCuma Ekim 19, 2007 11:12 pm

Ben bunu yapanlardan İĞRENİYORUM... Sehit_ana
Şehidim omuzlarda gider tabutta
Vatan sana selam duruyor ayakta

Heyhat, ne acı gözler ağlamaklı bakıyor
Gözyaşı sel olmuş akıyor, akıyor

Azrail bile aldığı cana ağlıyor
Bu ne dert ki yürekleri dağlıyor

Top arabasına binmişsin, bu saltanatın
Cennet'te inan yüksektir katın

Kefenin kanınla boyanmış al
Yari ağlıyor diyor, gitme yanımda kal

Mezar taşında yazıyor diyor şehit
Bunu bil ki insan kefil, Allah şahit

Okurken sana Fatiha, İhlas
İstiyorum diyor ruhun, Nas

Bu vatan da bir karış toprak sana az
Bedenin çürümez, peygambere yapsan naz

Kefen ki sana, sonsuz elbise
İnan ki her asker şehitti, makamını görse
Asım (Admin)
Vezir-i Azam
Vezir-i Azam
Asım (Admin)

Site Admini
ALAN:
BAR:

MesajKonu: Geri: Ben bunu yapanlardan İĞRENİYORUM...   Ben bunu yapanlardan İĞRENİYORUM... Icon_minitimeCuma Ekim 19, 2007 11:25 pm

ya belki bazılarınız diyordur ya bu çocuğun ne derdi var özellikle bunlardan bahsediyor diye hatta büyük ihtimalle belkisi fazla diyorsunuzdur

ben bunu düşünenlere şunu söylüyorum

Allah yolunda ölenlere ölüler demeyin onlar diridirler fakat siz farkında değilsiniz... BAKARA SURESİ

yani gavurun taşı sopası kılıcı yayı tabancası tüfeği vede topu uçağı tankı
bir müslümanı ÖLDÜREMİYOR

peki bir askeri ne öldürür biliyormusunuz askeri unutmak öldürür.

yani biz şehidlerimizi unutarak onların şehadetlerini önemsemeyerek

(hele ki tv dansöz oynatırken yayın akışı kesmeyipte programlarına devam edenler)

elin gavurunun topunun tüfeğinini uçağının tankının bilmem ne güdümlü roketinin yapamadığı bizi korumak için dağda eşkıya tepeleyen mehmetçiğimize yapıyoruz

insaf be asım:no: No No

Ben bunu yapanlardan İĞRENİYORUM...
1 sayfadaki 1 sayfası