Asım (Admin) Vezir-i Azam
Site Admini ASIM: Bir günde kral olmadık ki, bir günde tahtan inelim... ALAN: BAR: (1000/1000)
| Konu: Harry Potter Türk olsadı ne olurdu :) Paz Ekim 14, 2007 2:56 pm | |
| Harry Potter Türk Olsaydı ne olurdu ? Öncelikle ismi Hayri Pıtır olurdu ! Başka neler olurdu işte cevapları… Emrah Potter Emrah bak sırlar odası Sıcakmış ağabey ! Biz öksüzüz diye bize bu odayı layık gördünüz değil mi ? Anne annem…Sen olsaydın başımızda bunların hiçbiri gelmezdi başımıza… İbrahim Tatlıses Potter ibo bak sırlar mağarası aman eee odası Allah cezanı verecek kayzer, bizim orada sırlar odası vardı da ben mi girmedim tey tey Mahsun kırmızı Potter Mahsun bak sırlar odası ben ne odalar gördüm içinde sır yok, Ne sırlar gördüm içinde oda yok. Zekeriya hoca Potter Hocam bakın sırlar odası dinimizde sır falan yoktur yannıştır.her şeyin açığı makbuldur. bakın bugün pantalon giymedim mesela Beyaz Potter Beyaz bak sıylar odası, bide beyaz sen hangi harfleri sölüyemiyon. y leri ee sölüyonya bu sıylar odası vayya Mehmet Ali Erbil Potter memet bak sırlar odası, ana ne oluyo be ne indirion donumu şey ben sır tutamamda. Reha potter reha bak sırlar odası efenim içerde sır var mı sır yok sığır var sığırOdada kan var mı efenim ? kan ? Acı var mı acı ?Yoğurt var mı yoğurt? Canım sarımsaklı yoğurt çekti de canım…Bu kadar da olmaz ki, sır da bir yere kadar insan acıkıyor… Vatandaş Potter Vatandaş bak sırlar odası kirası ne kadar ?Yok bu oda çok pahalı, biz tutamayız bunu !Bize normal sırsız bir oda yeter ! | |
|
ULfİ BaŞKAn Şeyhül İslam
| Konu: Geri: Harry Potter Türk olsadı ne olurdu :) Paz Ekim 14, 2007 9:32 pm | |
| beyaz - reha - vatandaş çok hoş reha dan bir örnek de ben vereyim biri hakan şükür biri fatih terim ikisi de türk ikisi de atatürk'ün söylediğini söylüyorlar "kızdırmayın beni yoksa çizmeyi geçiririm ayağına". | |
|
AmOnRA Binbaşı
| Konu: Geri: Harry Potter Türk olsadı ne olurdu :) Salı Ekim 23, 2007 8:04 pm | |
| çok komik yaa ellerine sağlık | |
|