| Üstteki sitenin en ____________ üyesi // Boşluk doldurmaca. | |
|
+4nd2343 ULfİ BaŞKAn Gök$en mefetseger 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
mefetseger Vezir
| Konu: Üstteki sitenin en ____________ üyesi // Boşluk doldurmaca. Salı Ekim 16, 2007 10:37 pm | |
| | |
|
| |
Gök$en Vezir
| Konu: Geri: Üstteki sitenin en ____________ üyesi // Boşluk doldurmaca. Çarş. Ekim 17, 2007 3:43 pm | |
| üstteki sitenin en ilginç üyesi | |
|
| |
ULfİ BaŞKAn Şeyhül İslam
| Konu: Geri: Üstteki sitenin en ____________ üyesi // Boşluk doldurmaca. Çarş. Ekim 17, 2007 8:41 pm | |
| üstteki sitenin en azimlisi diyecem olmayacak en azimlilerinden | |
|
| |
Gök$en Vezir
| Konu: Geri: Üstteki sitenin en ____________ üyesi // Boşluk doldurmaca. Çarş. Ekim 17, 2007 9:03 pm | |
| üstteki sitenin en komik üyelerinden edit:ayrıca üstteki beni en çok meraklandıran üye. | |
|
| |
nd2343 Onbaşı
| |
| |
mefetseger Vezir
| Konu: Geri: Üstteki sitenin en ____________ üyesi // Boşluk doldurmaca. Çarş. Ekim 17, 2007 9:51 pm | |
| En kopya vermeyen üyesi | |
|
| |
Gök$en Vezir
| Konu: Geri: Üstteki sitenin en ____________ üyesi // Boşluk doldurmaca. Perş. Ekim 18, 2007 6:20 pm | |
| üstteki sitenin en çok konuşan üyesi. edebiyat derslerinde, o olmasa, ders sessiz sedasız geçiyor. | |
|
| |
mefetseger Vezir
| Konu: Geri: Üstteki sitenin en ____________ üyesi // Boşluk doldurmaca. Cuma Ekim 19, 2007 6:15 am | |
| Kırdıktan sonra özür dileyen üyesi | |
|
| |
ULfİ BaŞKAn Şeyhül İslam
| |
| |
ULfİ BaŞKAn Şeyhül İslam
| Konu: Geri: Üstteki sitenin en ____________ üyesi // Boşluk doldurmaca. Perş. Kas. 01, 2007 5:49 pm | |
| | |
|
| |
nd2343 Onbaşı
| Konu: Geri: Üstteki sitenin en ____________ üyesi // Boşluk doldurmaca. Perş. Kas. 01, 2007 6:28 pm | |
| | |
|
| |
mefetseger Vezir
| |
| |
Asım (Admin) Vezir-i Azam
Site Admini ASIM: Bir günde kral olmadık ki, bir günde tahtan inelim... ALAN: BAR: (1000/1000)
| |
| |
mefetseger Vezir
| Konu: Geri: Üstteki sitenin en ____________ üyesi // Boşluk doldurmaca. Cuma Kas. 02, 2007 6:24 pm | |
| | |
|
| |
Site Admini ASIM: Bir günde kral olmadık ki, bir günde tahtan inelim... ALAN: BAR: (1000/1000)
| Konu: Geri: Üstteki sitenin en ____________ üyesi // Boşluk doldurmaca. Cuma Kas. 02, 2007 6:30 pm | |
| | |
|
| |
mefetseger Vezir
| Konu: Geri: Üstteki sitenin en ____________ üyesi // Boşluk doldurmaca. Cuma Kas. 02, 2007 6:55 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki sitenin en ____________ üyesi // Boşluk doldurmaca. Cuma Kas. 02, 2007 9:47 pm | |
| - mefetseger demiş ki:
Elemanlardan birisi dediğin için sadece 1 kişi kaldığını söyledim, bunun için Özgür'ün adını anmaya tenezzül etmedin demenin sebebi ne hiç anlamış değilim.
Ayrıca ben iyiyim gibi bir laf da etmedim. Özgür benden kötü diye bir şey hele hiç söylemedim. Tartışacak bir şey yok zaten.
Evet belki olmayabilirdi, bunda da konuşacak bir şey yok.
Ve son olarak
Sen de sual:Elemanlardan birisi dediğin için sadece 1 kişi kaldığını söyledim, bunun için Özgür'ün adını anmaya tenezzül etmedin demenin sebebi ne hiç anlamış değilim. cevap: "normaldir ben de seni anlamıyorum sual:Ayrıca ben iyiyim gibi bir laf da etmedim. Özgür benden kötü diye bir şey hele hiç söylemedim. Tartışacak bir şey yok zaten. cevap:Ordaki senin anladığın gibi münazarada konuşmada vs vs tarzında birşey değil Anlamanı beklemiyorum çünkü sana hayli yabancı bir kavram... bu arada sende işine bak diyorsun ama unutuyorsun ki bunun mimari sensin hiç yoktan tartışma çıkaran sensin insanlar okuduklarını kendi kafalarındakilere göre yorumlar en başta ben sana grubum dediğiminde sen bunu sahiplenme anladın oysaki ilk seferinde üyesi bulunduğum topluluk anlamında yazmıştım.fakat senin kafanda o varmış ki sen onu grup temsilciliği anlmaında anladın - asım demiş ki:
sanırım anlamamda gerekmiyordu neyse münazara ekibimde en güvendiğim elemanlardan birisi bu arada seni tebrik etmekte gerekiyor böylesie yazıdan sonra böylesine bir tartışma çıkarmakta bir maharet işi olsa gerek! | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Üstteki sitenin en ____________ üyesi // Boşluk doldurmaca. Cuma Kas. 02, 2007 9:54 pm | |
| - Asım (Admin) demiş ki:
- Asım (Admin) demiş ki:
sual:Elemanlardan birisi dediğin için sadece 1 kişi kaldığını söyledim, bunun için Özgür'ün adını anmaya tenezzül etmedin demenin sebebi ne hiç anlamış değilim.
cevap: "normaldir ben de seni anlamıyorum
sual:Ayrıca ben iyiyim gibi bir laf da etmedim. Özgür benden kötü diye bir şey hele hiç söylemedim. Tartışacak bir şey yok zaten.
cevap:Ordaki senin anladığın gibi münazarada konuşmada vs vs tarzında birşey değil Anlamanı beklemiyorum çünkü sana hayli yabancı bir kavram...
bu arada sende işine bak diyorsun ama unutuyorsun ki bunun mimari sensin hiç yoktan tartışma çıkaran sensin insanlar okuduklarını kendi kafalarındakilere göre yorumlar en başta ben sana grubum dediğiminde sen bunu sahiplenme anladın oysaki ilk seferinde üyesi bulunduğum topluluk anlamında yazmıştım.fakat senin kafanda o varmış ki sen onu grup temsilciliği anlmaında anladın
- asım demiş ki:
sanırım anlamamda gerekmiyordu neyse münazara ekibimde en güvendiğim elemanlardan birisi bu arada seni tebrik etmekte gerekiyor böylesie yazıdan sonra böylesine bir tartışma çıkarmakta bir maharet işi olsa gerek! BAZEN KÜÇÜK HARFLERİN BÜYÜK FARKLARI VARDIR .
ÖZGÜR: normal bir insan TUĞÇE: anormal bir insan MALATYANIN HAVASI SUYUNDAN OLSA GEREK... ANTİ-MALATYA | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki sitenin en ____________ üyesi // Boşluk doldurmaca. Cuma Kas. 02, 2007 10:06 pm | |
| malatyanın koyunu... malatyanın köpeklerinin psikoljisini insanlara anlatmak için yayınlanan kitaplardan biri yine o kafayı bozmuş güvercin resminide hatırlamak lazım BUNLAR MALATYALI HAYVANLARIN GÖRÜNTÜLERİ BUNLARIN BİRDE İNSANLARI VAR HATTA ONLAR HAKKINDA YAZILMIŞ KİTAPLAR BİLE VAR ... | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki sitenin en ____________ üyesi // Boşluk doldurmaca. Cuma Kas. 02, 2007 10:15 pm | |
| MALATYA'NIN TANINMIŞ DELİLERİ
malatyalı delilerden seçmeler.... (tuğçeyi daha sonra ele alacağız)
bunlar şöhret olmuş yaf tuğçeye gelene kadar ohhooo...
her yerde bulduğunuzu getirin malatyada Tuttuğunuzu getirin diye boşa dememişler
ŞORİKLİ YAŞAR malatyanın en delilerinden
DELİ AHMET namı 7 vilayette yaşıyor FARO FARO FARRO GIZ YAŞAR nese bunu boş verin | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki sitenin en ____________ üyesi // Boşluk doldurmaca. Cuma Kas. 02, 2007 10:23 pm | |
| MALATYANIN HİÇ BİR YERDE GÖRMEDİĞİNİZ DELİLERİNİN (HER GÜN GÖRDÜKLERİNİZDEN BAŞKA) GÖRÜNTÜLERİNE BU LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ... http://http://tecde.net/malatyanin_delileri.htm ÖNEMLİ NOT: TÜM BU PAYLAŞIMLARDA TÜM MALATYALILAR DEĞİL PSİKOLOJİSİ BOZUK (DELİ İŞTE DELİ) MALATYALILAR KASTEDİLMİŞTİR | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki sitenin en ____________ üyesi // Boşluk doldurmaca. Cuma Kas. 02, 2007 10:26 pm | |
| ANTİ-MALATYAVAR MIDI LA GAKKOŞLA UĞRAŞMAK BELE EDER ADAMI İŞTE... | |
|
| |
nd2343 Onbaşı
| Konu: Geri: Üstteki sitenin en ____________ üyesi // Boşluk doldurmaca. Cuma Kas. 02, 2007 11:49 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki sitenin en ____________ üyesi // Boşluk doldurmaca. C.tesi Kas. 03, 2007 3:28 pm | |
| | |
|
| |
| Üstteki sitenin en ____________ üyesi // Boşluk doldurmaca. | |
|