ForumTurkiye
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
ForumTurkiye

ForumTurkiyeye Turkiyenin Bulustugu Forum

AnasayfaAnasayfa  nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P Empty  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Hoşgeldiniz
Sitemize Hoşgeldiniz....
Sitemiz Birçok Misyonu Taşırken, Eğlendirmeyi de Unutmayan Hoşça Vakit Geçirebileceğiniz, Yararlı Bilgilere ve Verilere Ulaşabilceğinizi Bir Paylaşım Sitesidir...
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Kasım 2024
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
TakvimTakvim
Saat

Tıklama Sayacı
Milliyet Haber
Kimler hatta?
Toplam 21 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 21 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 154 kişi Paz Eyl. 29, 2024 5:12 pm tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 53 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: werty

Kullanıcılarımız toplam 1720 mesaj attılar bunda 237 konu

nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P

+6
ULfİ BaŞKAn
YaCiNo
zulphie
>**NUR**<
mefetseger
Gök$en
10 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Gök$en
Vezir
Vezir
Gök$en

nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P Empty
MesajKonu: nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P   nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P Icon_minitimeÇarş. Tem. 18, 2007 1:17 pm

nefert diyince benim aklıma sadece aşirrr hocanın dersi geliyo.ekkfl öğrencisinin baş belası, her gördüğü öğrenciden mutlaka bişey ister.sevdiği öğrencilerre yüksek not verir vs... Razz acaba aşir hocayı seven varmı yaaa bu dünyada lol! lol! Laughing Laughing

En son tarafından Ptsi Ekim 01, 2007 9:32 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
mefetseger
Vezir
Vezir
mefetseger

MesajKonu: Geri: nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P   nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P Icon_minitimeÇarş. Tem. 18, 2007 1:47 pm

Hiç sanmıyorum
>**NUR**<
Albay
Albay
>**NUR**<

MesajKonu: Geri: nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P   nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P Icon_minitimeÇarş. Tem. 18, 2007 2:01 pm

aşir hocayı siteye davet etmezsiniz demi biraz kötü olur sanki Exclamation Very Happy
mefetseger
Vezir
Vezir
mefetseger

MesajKonu: Geri: nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P   nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P Icon_minitimeÇarş. Tem. 18, 2007 2:07 pm

talkative demiş ki:
aşir hocayı siteye davet etmezsiniz demi biraz kötü olur sanki Exclamation Very Happy

Biraz olsa iyi Very Happy
zulphie
Albay
Albay
zulphie

MesajKonu: Geri: nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P   nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P Icon_minitimeÇarş. Tem. 18, 2007 3:40 pm

mefetseger demiş ki:
talkative demiş ki:

Biraz olsa iyi Very Happy
ne birazı ya o adam bizi haşlar allah herkesten uzak tutsun ekkfl'yede bir an önce kurtulmayı nasip eder inş. Evil or Very Mad
Gök$en
Vezir
Vezir
Gök$en

MesajKonu: Geri: nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P   nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P Icon_minitimeÇarş. Tem. 18, 2007 3:42 pm

ben bi keresinde elazığa sosyal bilimler lisesi açılırsa gidicem dediğini duymuştum artık dua edelim de açılsın Razz Very Happy
mefetseger
Vezir
Vezir
mefetseger

MesajKonu: Geri: nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P   nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P Icon_minitimeÇarş. Tem. 18, 2007 3:47 pm

Her gün ediyorum bundan sonra.
>**NUR**<
Albay
Albay
>**NUR**<

MesajKonu: Geri: nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P   nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P Icon_minitimeÇarş. Tem. 18, 2007 3:57 pm

o okulun bahçesini de bize kazdırırsa görürsün
mefetseger
Vezir
Vezir
mefetseger

MesajKonu: Geri: nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P   nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P Icon_minitimeÇarş. Tem. 18, 2007 4:03 pm

talkative demiş ki:
o okulun bahçesini de bize kazdırırsa görürsün

lol! lol! lol! Haklısın unutmuşum bunu
YaCiNo
Vezir
Vezir
YaCiNo

MesajKonu: Geri: nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P   nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P Icon_minitimeÇarş. Tem. 18, 2007 5:18 pm

yahu Aşir Hocadansa Mesut hoca daha uyuzzz... Ben şahsen Aşir hocadan o kadar da nefret etmiyorumm... Laughing
ULfİ BaŞKAn
Şeyhül İslam
Şeyhül İslam
ULfİ BaŞKAn

MesajKonu: Geri: nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P   nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P Icon_minitimeC.tesi Tem. 21, 2007 12:34 am

YaCiNo demiş ki:
yahu Aşir Hocadansa Mesut hoca daha uyuzzz... Ben şahsen Aşir hocadan o kadar da nefret etmiyorumm... Laughing

Lan çakal hani sen kimseden nefret etmezdin Exclamation Question Question Question Laughing
AndJusticeForAll
Onbaşı
Onbaşı
AndJusticeForAll

MesajKonu: Geri: nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P   nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P Icon_minitimeC.tesi Tem. 21, 2007 12:42 am

Goksen demiş ki:
nefert diyince benim aklıma sadece yerli ajdar aşirrr geliyo.ekkfl öğrencisinin baş belası her gördüğü öğrenciden mutlaka bişey ister.sevdiği öğrencilerre yüksek not verir vs... Razz acaba aşiri seven varmı yaaa bu dünyada lol! lol! Laughing Laughing

sadece öğrencilerden değil öğretmenlerdende istiyodu. ayrıca tlaklative mi ezberleyemedim o nicki ilginç bişeydi Very Happy o bahçeyi her hafta kazan sulayan bakımını yapan bizdik.kas yaptım onun sayesnde. erkekler çalışın acaip kas yapılıyo. o sizin üstünde oturduğunuz bahçedeki beton masalar vardı ya rahat bi 300 kilo fln olan masalar, onlarıda biz taşıdık. o ön bahçedeki ağaçlar var ya, kaya gibi sert zemini olan ön bahçe, işte o ön bahçeye o ağaçları ekmek için çukur kazılması gerkiyodu. kazmayı benim elime verdi. 10 vuruşta anca küçük bi oyuk açıldı. sağolsun hüseyin hoca aldı elimden, bende toprak doldurmaya gittim. ama kaçış olmadı arkadaşlar kazdı orayı. onun için ve o beton masaları taşıdığımız için acaip küfrediyorum aşir hocaya. ama çok ciddiyim çok feci kas yaptım sayesinde. çok süper kol geliştirdim. bacakları en kuvvetli olan benim sınıfta onun sayesinde.
ULfİ BaŞKAn
Şeyhül İslam
Şeyhül İslam
ULfİ BaŞKAn

MesajKonu: Geri: nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P   nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P Icon_minitimeC.tesi Tem. 21, 2007 12:49 am

biz de 9-b nin erkekleri olarak dersten kaçmıştık.yanlış hatırlamıyorsam 9-c'nin beden dersinde onlarla maç yapıyoduk.(tabi yine biz yenmiştik)...biz maçta iken müdür bizi çağırdı.neymiş pansiyona dolap gelmiş.bize taşıttılar.görseniz o ebatlarda civa olsa daha hafif olur.2-3 tane götürdük(bir dolabı 6-7 kişi zor götürüyor).. müdür bey:hadi hadi çoğu gitti azı kaldı.(dolap sayısı 30 tane falandı)..ilk defa dersten kaçtığıma pişman olmuştum Surprised
d!ss panzer
Albay
Albay
d!ss panzer

MesajKonu: Geri: nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P   nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P Icon_minitimeC.tesi Tem. 21, 2007 1:36 pm

bende nöbetçiyekn aşir hocanın "coğrafya odası" sandalyelerini taşımıştım
>**NUR**<
Albay
Albay
>**NUR**<

MesajKonu: Geri: nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P   nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P Icon_minitimeC.tesi Tem. 21, 2007 7:09 pm

ya ben de nöbetçiyken git basketbol sahasından enezi çağır dedi gitim orda yok geldim dedim ord<a yoktu biraz sonra basket sahasından muhammet çıktı bana dedi hani orda değildi diyorum siz muhammedi sormadınız ki o hala diyo kızım gözün kör mü sinir oldum Evil or Very Mad
sonra törende muhammedin yanına gitti dedi nurefşan seni gördü mü muhammet evet dedi bu sefer hoca bana döüp yalancı dedi dedim hocam siz enezi sordunuz gene kızdı

bir hafta sonra 3 boyutlu mu götürünce bana dediki kızım seni yanlış anladım geçen hafta özür dilerim Twisted Evil
mefetseger
Vezir
Vezir
mefetseger

MesajKonu: Geri: nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P   nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P Icon_minitimeC.tesi Tem. 21, 2007 8:14 pm

Projeksiyonda ders anlatma benzeri birşey yapıyor sunuda basıncı etkileyen faktörler yazıyor.Beni kaldırdı sordu ne etkiler diye.Sunuda rüzgar yazdığı için rüzgar etkiler dedim.Bana da yalan söylüyorsun dedi sonra kendisi tekrar etti rüzgar etkiler diye lol! Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Asım (Admin)
Vezir-i Azam
Vezir-i Azam
Asım (Admin)

Site Admini
ASIM: Bir günde kral olmadık ki, bir günde tahtan inelim...
ALAN:
BAR:
nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P Left_bar_bleue1000/1000nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P Empty_bar_bleue  (1000/1000)

MesajKonu: Geri: nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P   nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P Icon_minitimeC.tesi Tem. 21, 2007 8:55 pm

mefetseger demiş ki:
Projeksiyonda ders anlatma benzeri birşey yapıyor sunuda basıncı etkileyen faktörler yazıyor.Beni kaldırdı sordu ne etkiler diye.Sunuda rüzgar yazdığı için rüzgar etkiler dedim.Bana da yalan söylüyorsun dedi sonra kendisi tekrar etti rüzgar etkiler diye lol! Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Aşir hoca bir gün tubaya gel tuba buraya dedi tuba yanına gelince kızım senin ismin ne dedi ....
İşte o bizim aşir hocamız...
http://forumtr.megabb.com
YaCiNo
Vezir
Vezir
YaCiNo

MesajKonu: Geri: nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P   nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P Icon_minitimePaz Tem. 22, 2007 9:36 am

ULfİ BaŞKAn demiş ki:
YaCiNo demiş ki:

Lan çakal hani sen kimseden nefret etmezdin Exclamation Question Question Question Laughing

Zaten ben de nefret ediyom demedim... Uyuz dedim... Twisted Evil Twisted Evil
d!ss panzer
Albay
Albay
d!ss panzer

MesajKonu: Geri: nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P   nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P Icon_minitimeÇarş. Ağus. 01, 2007 11:55 am

evet çocuklar derslerimizi video ve animasyonlarla desteklememiz lazım hoe hoe burda çiğköfte var burda resim sergisi var hadi çiğköfteye gidelimmm Very Happy @
mefetseger
Vezir
Vezir
mefetseger

MesajKonu: Geri: nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P   nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P Icon_minitimeCuma Eyl. 28, 2007 6:35 pm

Bu sene şanslımıyız neyiz lol!
Asım (Admin)
Vezir-i Azam
Vezir-i Azam
Asım (Admin)

Site Admini
ASIM: Bir günde kral olmadık ki, bir günde tahtan inelim...
ALAN:
BAR:
nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P Left_bar_bleue1000/1000nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P Empty_bar_bleue  (1000/1000)

MesajKonu: Geri: nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P   nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P Icon_minitimeCuma Eyl. 28, 2007 6:44 pm

mefetseger demiş ki:
Bu sene şanslımıyız neyiz lol!

Sanırım Öyleyiz
http://forumtr.megabb.com
mefetseger
Vezir
Vezir
mefetseger

MesajKonu: Geri: nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P   nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P Icon_minitimeCuma Eyl. 28, 2007 6:46 pm

Bugün beni çağırdı,yüreğime iniyordu az kalsın Laughing
Gökşen
Onbaşı
Onbaşı

MesajKonu: Geri: nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P   nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P Icon_minitimeCuma Eyl. 28, 2007 8:45 pm

ya ben 2 ay önce başlattığım bu konuya bir daha bakınca bu benmiyim dedim kendi kendime . Rolling Eyes aslında ben aşir hocayı bile seviyorum her şeye rağmen. silent
>**NUR**<
Albay
Albay
>**NUR**<

MesajKonu: Geri: nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P   nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P Icon_minitimeC.tesi Eyl. 29, 2007 12:53 pm

ya bizim dersimize girmediği halde sınıf öğretmenimiz olmuştu evde nerdeyse ağlayacaktım ama çok şükür sonradan değiştirip irfan hoca yaptılar lol! lol! lol!
YaCiNo
Vezir
Vezir
YaCiNo

MesajKonu: Geri: nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P   nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P Icon_minitimeC.tesi Eyl. 29, 2007 9:29 pm

Yav İrfan hoca çok keyifli bi de sınıfta sessizlik olduğunda aferim diyo bayılıyom yav ..

nefret diyince aklıma sadece biri geliyor :P
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» ateistin biri :)
» NEFRET
» Nefret Ediyorum
» ben de nefret ediyorum